TВ Чеграни & Медиа е приватна телевизија која со нејзиниот сигнал опфаќа голем број на територии. TВ Чеграни & Медиа е визуелен информативен медиум со различен спектар на програма. На секоја 24 часовна програма овој медиум нуди различни многу бројни едукативни забавни емисии која вклучува голем број на публика. Рекламите кај нашиот медиум влијаат директно во успехот на вашата компанија.


Зошто треба да се избере TВ Чеграни & Медиа?

• Сериозност, што значи висок степен на одговорност.
• Различни емисии.
• Стабилитет во време и вредности.
• Квалитет, стручен кадар кој обезбедува ефикасна комуникација со гледачите.
• Вистински одраз на настани и феномени поврзани со албанската реалност.

Што нудиме:
• Зголемена потрошувачка вредност, што го прави производот поатрактивен во пазарот.
• Зголемување на приходите со отворање на начин за инвестиции во подобрување на квалитетот на производот и испорака за употреба од страна на клиентите.
• Зголемување на името на вашата фирма, давајќи им уште поттик за своите активности, који го прават поконкурентни на пазарот.

 

Професионалната екипа, текнологијата што ја поседува, емисиите за сите старосни групи го прават  TВ Чеграни  & Медиа да биде најсакан ТВ екран помеѓу албанската популација рангиран како префериран медиум која е како резултат на сериозитетот и професионалноста на екипата на овој медиум.

 

За повеќе информации јавете се на телефонскиот број: 389 (0) 70 238 945